Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

11.дихтунг капак ламели
[2390]

ap0250200 APRILIA - AF1 125 APRILIA - PEGASO 125 RS 125 1996-1998 (eng.Rotax123) 520,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на вторник 30 ноември, 2010.

Коментари