Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-17:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

4.механизам за заклучување седиште
[698]

ap8102947 APRILIA - ATLANTIC APRILIA - LEONARDO APRILIA - LEONARDO ST APRILIA - PEGASO 650ie APRILIA - SPORT CITY 125-200-250 APRILIA - SR 50 `05-11 990,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на среда 01 декември, 2010.

Коментари