Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

6.семеринг пр.амортизер К
[2327]

ap8223047 (30x42x11) SR 50 H2O (Ditech+Carb.) 00-04 SR 50 H2O (Ditech E2) 02-04 SR 50 H2O (IE+Carb.) 03-08 SR 50 H2O NEW (Di-Tech) 04-07 SR 50 H2O NEW (IE+Carb.) 04-09 SR 50 IE+Carb. MY 2010-2011 700,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на сабота 04 декември, 2010.

Коментари