Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

9.мерач за масло пренос
[1396]

832130 Aprilia-Gilera-Derbi-Piaggio-Vespa 2T 50ccm 150,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на петок 26 ноември, 2010.

Коментари