Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

бобина Motoforce Racing
[206]

31000 Volts,for CPI,Keeway,GY6,SYM,Kymco,Peugeot 2T-4T engines,Racing (2 pins) 1.980,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на четврток 09 февруари, 2012.

Коментари