Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

Giannelli Reverse
[0095]

31613E aprilia/piaggio/gilera engine 50ccm-70ccm 8.900,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на четврток 04 ноември, 2010.

Коментари