Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

GRUPPI TERMICI 50cc Motoforce
[1017]

mf19.12501 Gruppo termico 50cc, Minarelli AM6 (rs50 `93-05) 5.470,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на среда 30 март, 2011.

Коментари