Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Начин на испорака и плаќање Начин на испорака и плаќање
Испораката за сите нарачани производи е за помалку од 24 часа.

Вршиме достава низ цела Македонија секој ден, доставата ќе ве чини 130-200ден, плаќањето е при превземање на производот.

Испораката е можна и по такси во текот на работниот ден, се што треба да направите е да ни испратите потврда за извршена уплата според цената на производот. Скенираната или сликана уплатница испратете ја на motojove@gmail.com, и побарајте не на 02/3096-353.

Детали за уплатата:
Априлиа Мото Јове ДООЕЛ Скопје
Жиро сметка: 200003006861864
Стопанска Банка - Скопје

Продолжи