Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

сет ролни 12g
[108]

842870 Aprilia/Derbi/Gilera/Piaggio/Vespa 4T 250ccm Atlantic 250 800,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на петок 10 декември, 2010.

Коментари