Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

варијатор SYM 2T 50cc
[811]

Sym Jet 50 2T 1.600,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на сабота 16 февруари, 2013.

Коментари