Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

Yuasa YT12B-BS
[1673]

12V 10Ah (150x69x130mm) + - 6.110,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на четврток 23 февруари, 2012.

Коментари