Aprilia Moto Jove DOOEL,ul.1506 br.3 1000 Skopje,tel:++ 389 2 3096353,e-mail:motojove@gmail.com, rab.vreme: 10:00-18:00 Sabota 10:00-15:00
Производ

Yuasa YTX5L-BS
[1665]

12V 4Ah (113x70x105mm) - + 3.440,00ден.
Овој производ е внесен во нашиот систем на четврток 30 декември, 2010.

Коментари